8 Şubat 2010 Pazartesi

her zamanki gibi, godot gelmedi

Ocak 1 - Şubat 1 Gökhan Ünal transferi ve bol yalanlamayla geçti gitti.
Carlos gitti, Kazım gitti, Gökhan'lar iki oldu.
Kapandı.

2005-06 sezonundan bu yana total kadro kalitesi erozyona uğrayan Fenerbahçe'de dünkü Diyarbakır maçında verilen iki sakatla birlikte yine sol kanat, yine stoper soru işareti oldu.

Evet, Vederson solda oynar Özer'in yerine ve evet, Deniz, Bekir, affedilen-Önder'den biri de stoperde oynar. Ama bu arada, Allah korusun, Gökhan Gönül'e ve/veya Bilica'ya bir şey olursa, sakatlık/ceza cinsinden, ne olacak belli değil.

"Her oyuncunun en az bir yedeği olmalı" demek, toplamda 22 tane ilk onbire namzet adamın olması demek. Fenerbahçe'de de bu mümkün, iki tane onbir sayabilirsiniz, sayalım

Volkan D., Gökhan G., Lugano, Bilica, A.Santos, Mehmet T., Emre, C.Baroni, Özer, Alex, Güiza

Bu birincisi

Volkan B., Bekir, Önder, Deniz, Vederson, Deivid, Selçuk, ??, Ali Bilgin, Semih, Gökhan Ü.

Ortanın ortasına yedeği bulamadık ama olsun, stoperdeki Deniz o mevkiinin de yedeği.

Ancak şu noktada, üç cephede oynuyorsan (UEFA hedeflerin arasında olmasa bile "3 sene Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz" diyorsan takım puanı açısından attığın her golün önemi var) Ziraat Türkiye Kupası maçına bile çıkmaya cesaret edemeyeceğin bu ikinci onbire güvenemezsin, iki kere iki dört.

Nitekim "sola adam" diye ağlarken yalancı bahar yaşatan Uğur gitti, Özer'e sarıldın, o da sakatlandı. Şimdi şapkadan tavşan çıkartma zamanı. Senin sağ bek yedeklerin kötü. İkisi de stoperden bozma. Senin takımında 1 tane tipik kanat oyuncusu yok şu anda (Uğur sezonu kapatınca).

Godot iyi kanat oyuncusuydu halbuki, hem sağda oynardı hem solda.

Hiç yorum yok: